FAQ

Hvorfor handle hos PetPaw? 

PetPaw er et dansk start-up, og vi tager stor stolthed i vores produkt samt vores kundeservice. En del af vores overskud går til at beskytte dyr der er blevet behandlet dårligt, og vi stiller høje krav til vores leverandører, både ift. bæredygtighed samt sociale ansvar. Du er beskyttet af vores 30 dages fuld retur- og ombytningsret, hvis du af hvilken som helst årsag skulle være utilfreds med dit produkt.

Hvor lang er leveringstiden? 

24-48 timer under normale omstændigheder. Dog kan der her i start forløbet og ved kampagnetilbud forekomme få dages yderligere forsinkelser.

Hvor sender I fra? 

Vi sender fra vores lager i Danmark, 2860 Søborg.

Har I tilfredshedsgaranti? 

Ja, det har vi. Hvis du ikke er tilfreds - så får du pengene tilbage med det samme! Uden at vi skal stille dig nogen som helst spørgsmål - det kalder vi for 100 % tilfredshedsgaranti.

Lever PetPaw's produkter op til det de lover? 

Som alle vores glade kunder samt samarbejdspartnere også har konkluderet, tør vi godt love at alle får et tilfreds kæledyr og en glad hundeejer igennem vores produkter. Vi prøver at finde løsninger som kan være med til at hjælpe både hund og ejer! Hvis du dog mod forventning ikke er tilfreds, så skriv eller ring til os, så refunderer vi dine penge. Så sikre er vi nemlig på alle vores produkter!

Kan man selv hente sin pakke? 

Ja sagtens. Skriv dog lige inden til info@petpaw.dk, så vi kan gøre din pakke klar.