Derfor er en firkantet hundeseng den bedste

Derfor er en firkantet hundeseng den bedste

Derfor bør du købe en firkantet hundeseng til din bedste ven!

En god hundeseng er essentiel for din hunds livskvalitet og velvære, en hund har brug for sit helt eget space i huset, hvor den kan ligge og falde til ro og slappe af. Lidt ligesom os mennesker har brug for vores soveværelse med den helt rigtige seng!

Der findes utallige hundesenge, men en donut formet seng er den mest populære du kan læse mere her hvorfor du skal vælge vores donut hundeseng.

Giver tryghed

En firkantet hundeseng er med til at skabe tryghed, da den yderst har vægge hele vejen rundt om sengen så din hund føler dækket godt til. Det er med til at give din hund mere tryghed, når den skal have ro eller sove.

Hvis du får en hundehvalp eller adopterer en hund som skal have et helt nyt hjem, kan vores hundeseng være med til at skabe mere tryghed i det nye hjem, da det kan være en voldsom omvæltning for en hund at flytte et helt nyt sted hen eller som lige er kommet til verden, lidt ligesom små babyer som har ligget i den trygge livmoder i 9 måneder og verden kan virke meget stor.

Vælg den rigtige seng for din bedste ven

Der kan være meget stor forskel på hundesenge, derfor er det vigtigt at have din hund i tankerne når du skal til at vælge en ny seng. Der er ting som er vigtige at tage til overvejelse, inden du investerer i en ny hundeseng. 

Hvis du vælger en seng som ikke passer godt til hundens behov, ser man ofte at den slet ikke vil benytte sig af den. Her kan du se hvilke overvejelser der kan være inden du køber en ny seng.

Komforten

Komforten på din nye hundeseng er super vigtig, da din hund bruger meget af dagen på at sove og slappe af. Hvis sengen ikke er behagelig, at ligge i så er der stor chance for at den ikke vil blive brugt. Hvis du vælger en firkantet seng, er vi sikre på at din hund vil føle sig tilpas og blive din bedste vens nye yndlingssted.

Størrelse

Størrelsen af sengen er også en af de mest vigtige ting at overveje når man skal ud og investere i en ny hundeseng. Der er stor forskel på størrelsen af hundesenge samt forskellige hunde og hunderacer, derfor kan du ikke regne med at enhver seng vil passe til netop din hund.

Størrelsen på sengen må gerne være så der er plads til at din hund, kan ligge behageligt men samtidig ikke være for stor da det kan være svært at finde tryghed på samme måde. 

- Vores donutseng er 80cm og passer til alle hunde fra 0-20kg.

God støtte

Den største fordel ved donutsengen er den ekstra støtte, som din hund får. Store hunde kan godt lide en mere oval formet hundeseng, da den er mere velegnet til deres kropsform. Mindre hunde kan bedst lide at ligge helt foldet sammen hvilket vores donutseng er perfekt til.

Høje vægge kan være med til at skabe tryghed da de afskærmer hunden og nærmest laver en hule. Puden som de ligger på skal også være blød og støttende for at din hund ligger som en drøm.

Tungere hunde kan have godt af en lidt hårdere seng, så de ikke bare fordeler alt fyldet i sengen ud til siden når de ligger sig ned, mindre hunde kan sagtens brug en super blød seng da de typisk ikke vejer lige så meget.